Såndär text om mig själv som ska får er intresserade

Ja vem är jag egentligen? Jo jag är Hannah Danielsson. Jag är född -96 och har hela mitt liv bott i sommarstaden Varbeg. Nackdelen med den, ja just precis det att det är en sommarstad och att den på vintern är sjukt deprimerande och totalt död. Jag pluggar för tillfället sista året på gymnasiet där jag studerar samhäll-media, trivs som en fisk i vattnet och i framtiden ser jag mig själv jobb på en tidning där jag jobbar med layouten eller kanske bli fotograf. Något kretivt helt enkelt. 
Jag som är person är sån där peridodare. Tror det är därför jag har så svårt för att beskriva mig själv, jag ändrar mig konstant. Jag kör perioder i allt. Ibland har jag världen dille på nike air force, snapbacks och coola tishor men nästa månad kan jag döda för en odd molly blus och ett par prime boots. 
 
Min fritid brukar gå åt till att hänga med vänner, fotografera och redigera bilder i photoshop, skriva, träna och jobba på helgerna. Jag drömmer om att någon gången publicera en bok och bli skriven om i någon stor tidning. Utöver det är min planer för framtiden att flytta till Norge efter gymnasiet för att jobb och sedan resa och plugga vidare. 
 
 
Min gamla blogg hittar ni här. 
Inlägget kan kommas att uppdateras. 
Mer om mig, Självporträtt | |
#1 - - Cornelia:

Älskar din gamla blogg, men förstår att du behövde en ny start. Det blev riktigt fint, har bara en sak att säga/klaga lite på; den där rutan där det står om bloggdesignen åker ibland ut utan att jag har dragit muspekaren över den, detta gör att den täcker texten. Inget stort, men bara något jag märkte. Annars så älskar jag designen, och även texten i detta inlägg :)

#2 - - J:

sv;
allt br? :)

#3 - - △ ida.:

lycka till med din nya blogg! c:

#4 - - Rhoda Alemayehu W Michael:

nu är veckans blogg avslutad! kolla ifall du vann , om inte var med igen!
http://fotografsiiidan.blogg.se/2013/july/vinnaren-ny-omgang-3.html

#5 - - ❥ I S A B E L L A W L:

Riktigt fin blogg! Håller med dig, Varberg vill man helst slippa just nu.. ;)

#6 - - Amanda:

Kul att läsa! :)

#7 - - benedit ♥:

så fin du är! :)

sv; okej, kul! :) idag ska jag träffa en kompis, självdå? :)
kram <3

#8 - - relationeRelationer:

Välkommen, till en blogg om människors roller och relationer. Hur tänker vi människor i olika situationer? Skulle ni läsare göra samma val som jag gör i olika situationer när det t.ex. gäller pojkvännen, familjen eller kompisen?

#9 - - Tilla:

Gillar ringarna! :)

#10 - - Moa Persson:

Åh vilka snygga ringar! :D

Upp