the best of me

Köpte min första Nicholas Sparks bok i London. Känns ju nästan lite pinsamt att jag inte har läst hans böcker tidigare, då filmerna baserad på dem är mina absoluta favoriter. Jag menar snygga killar och kärlek kan knappast gå fel! Boken är iaf riktigt bra än så länge och längtar till filmen kommer ut i bra kvalité så jag kan checka in den också. 
 
Sista dagen på 2014 är här, hur sjukt? Detta år har gått riktigt läskigt fort och det har hänt mer saker än jag någonsin kommer orka berätta om. Har vart med om både det absolut bästa dagarna i mitt liv och de absolut värsta. Har lärt känna mig själv så mycket bättre och verkligen (ur egen synvinkel iaf) växt som person. Har upplevt massa saker jag aldrig gjort förrut och troligtvis skrattat och gråtit mer än någonsin. I det stora hela så har, trots många nedgångar, 2014 vart mitt bäst år hittils och fortsätter 2015 på samma sätt kommer jag nog bli typ världens lyckligaste. I 2015 väntar inte bara ett tufft halv år med skola, jag tar fucking student och kommer bli helt fri från måsten för första gången på 18 år. Kommer troligtvis flytta hem ifrån och upptäcka vuxenvärlden helt själv. Är så galet pepp 2015, som jag ska se till att bli ännu bättre än 2014 om det nu går. Någon mer?? 

Idag ska jag bara ta det lugnt framför datorn och fixa i rummet, frams till ikväll då det väntas tjejmiddag, mysigt. Vad är era planer för nyår, puss! 
Dagbok, Inskaffat | | Kommentera |

suede blanc

Detta underbara doftljus fick jag i julklapp av mor och far. Luktar lite åt herrparfym hållet och ja man blir helt förtrollad, hehe. De övriga sakerna på bilderna fick jag också på bilderna, bättre blider på det kommer! 
 
Sista dagarna på gekås är avklarade och jag kan äntligen andas ut. Första gången sen i somras jag inte har ett skit inplanerat på över en vecka och jag kan verkligen bara göra precis vad jag vill. Känns så himla skönt. Idag har jag dock inte hunnit med så mycket mer än att gå upp och göra mig iordning samt städat lite på mitt rum. Annars idag då? Ska strax köra iväg för att köpa lunch till mig och mamsen, sen ska jag om vädret till låter kanske bege mig ut och fota lite självporträtt. Btw, är det bara jag eller är det helt sinnes att det är 2015 typ imorgon?? xx
Dagbok, Inskaffat | | Kommentera |

#mycalvins

Har vart nerkärad i Calvin Kleins underkläder hur länge som helst nu. När jag var i London dock kände jag att en Calvin Klein butik full med människor inte var något för mig och att priset var lite väl högt för min prisklass. Men dagarna rullade på och sista dagen gick jag in på en Urban Outfitters, och vad hängde inte där om ett par calvin klein trosor och BH? Dog liksom snygghets döden på stört, så fick bli lite fattigare de sista timmarna i London, men inte direkt något jag är deppig för. Dessa underkläder är det absolut skönaste jag har ägt i hela mitt liv och ska defenetivt inköpas fler av. Någon mer som äger ett par? 
Inskaffat | | 2 kommentarer |
Upp