Sportlovet mitt

En av favorit bilderna som jag tog för ett tag sedan när det var ett winter wonderland utanför fönstret. Har den förövrigt uppsatt på min lilla fotovägg i rummet. 

Sportlovet börjar rinna mot sitt slut och jag har inte gjort annat än att umgås med mina underbara vänner och gått på mitt första TRX pass, som förövrigt var super kul och äckligt jobbigt för klena lilla mig. Har även spenderat stor tid framför TV och kollat på OS såklart. Älskar alla former av sport i stortsätt så stora sportevenet förgyller verkligen min vardag. 
Just nu är det skicross och curlign som vissas på TV här hemma och lite senare bir det hockey och sedan träffa vännerna. Hur ser eran fredag ut? 
 
 
Dagbok, Självporträtt | | 4 kommentarer |

I'm in love with cities i've never been to and people i've never met.

Har ändrat om lite i rummet, satt upp en ny tavellist med en nya tavla på, som jag inskaffade mig själv på IKEA förra veckan. Blev faktiskt riktigt nöjd. Enda som fattas i rummet nu är att ta ner min jobbig TV och ersätta den med två hyllor, så jag kan ha mna böcker på ett vettigt ställe. 
 
Förövrigt så har det ju vart lite(mycket), tomt här i bloggen det senaste. Önskar jag hade ett bättre svar än att jag verkligen inte haft lust, men det har jag tyvärr inte. Har inte haft någon inspiration för fem öre och det har inte hänt något jätte out of ordinary som är värt att blogga om. Så ja. Jag känner dock att det är viktigare att blogga när jag har något att säga istället bara för att. Kvalité framför kvantitet, eller vad är det man brukar säga? 
Dagbok, Fotografi, Inskaffat | | 10 kommentarer |
Upp