london baby

Under min 1 måndas frånvaro här från bloggen har jag hunnit med att jobb ihjäl mig, umgåtts med vänner och dragit en sväng till min favoritstad med bästa AJ. Kom hem igår kväll efter fyra dagar i London och jag är lika nöjd som alltid när jag vart där. Fått upptäcka nya ställen och sett ännu mer av London än innan, så har verkligen vart en kanon resa. Är riktigt sugen på att flytta ditt eller iaf vara där över en längre period. Får så om jag kan klämma in det efter mitt au pair år. 
 
Så hur blir det med min lilla blogg nu då? Jag tänker fortsätta blogg och dela med mig av min vardag, men tänker bara blogg när jag har matrial till det och när jag har något roligt att skriva om. Att skriva om min vardag är bara tråkigt så kommer enbart blogg när något roligt händer helt enkelt. Låter det bra? x
Dagbok, Fotografi | | Kommentera |

höganäs

Igår åkte jag och familjen ner till höganäs, för att kika runt lite. Finns en del outlets där med bl.a iittala och liknande, så vi letade efter lite nytt till hemmet, men hittade inget denna gång. Jag såg dock en massa finna saker som mer än gärna får följa med när jag flyttar hem ifrån någon gång i framtiden. 
Vi var även inne i deras super duper mysig saluhall, så bjöd på massa godgrejer. På kvällen käkade vi på de mycket omtycka stället Garage bar som serveras streetfood aktig mat, som var hur god som helst!! Godaste hamburagern jag någonsin har ätit och super bra service och coolt ställe, så tips tips! 
Dagbok, Fotografi, Mat, godsaker och recept, Tips&Trix | | Kommentera |
Upp