min plan - au pair

Ja detta är alltså min plan för framtiden - att vara au pair i USA. I våras när Hanna började snacka om att hon skulle iväg nu i sommar och vara det och att hon skulle bo i närheten av New York, så kände jag direkt - JAG MED. Har egentligen alltid funderat på det, men sen i våras har jag varit helt säker. Skickade in min ansökan nu i veckan och jag hoppas verkligen att allt går som det ska, för detta är verkligen något som jag vill så otroligt mycket. Planen är att åka i början av 2016, men kan åka senare också. Helst av allt vill jag såklart vara där just nu, men har valt att stanna hemma ett tag till för att spara ihop så mycket pengar jag bara kan, så att jag kan leva livet när jag väl är där. 
 
Vad jag hamnar någonstans är ju helt öppet än, men om jag får drömma så önskar jag att kommer i New York eller någonstans i Californien (som alla andra också vill, hehe). Såja detta är alltså min plan för det kommande sesådär två åren blir det väl. Har mer planer på vad jag vill göra såklart, men det tar jag i ett annat inlägg. Nu vill jag hör på era idéer, hur vill ni att eran närmsta framtid ska se ut? 
Dagbok | |
#1 - - Cornelia:

Oj, så spännande! Det låter underbart, lycka till!

Svar: Ja detta ska bli så spännande!! Kram
Hannah Lanzén Danielsson

#2 - - Mimmi:

Åh vad spännande! Lycka till! :)

Svar: Tusen tack! X
Hannah Lanzén Danielsson

#3 - - ISA:

jag blir SÅ glad av att du kickat igång processen, det är typ svåraste steget! säger bara: ÅÅÅÅK! du kommer få det så amazing! ångrar lite att jag inte åkte när jag var yngre :P kram!

Svar: Åh tack så mycket! Jag är så jäkla taggad men också en smula nervös, men det ska man la vara antar jag. Åh vill bara åka nuuuu! Kram
Hannah Lanzén Danielsson

#4 - - MATILDA ROSQVIST:

vad kul :)!

Svar: Ja, det ska bli riktigt spännande! Kram
Hannah Lanzén Danielsson

#5 - - Hanna L:

JAG HÅLLER TUMMARNA PÅ ATT DET BLIR VAD DU ÖNSKAR!!

Svar: TACK HANNA!!!
Hannah Lanzén Danielsson

Upp