bun

Haha min kärlek till att ha en boll på huvudet är fan enorm, utsläppt hår kan ju vara bland de jobbigaste som finns. 
 
Godmorgon! Klockan ringde kvart i åtta idag och jag sitter nu och käkar frukost, idag blir det jobb från 10-17. Sov över 9 timmar inatt så är piggare än någonsin så dagen kommer förhoppningsvis att flyga föbi. Påtal om jobb, så fick jag mitt sommarschema igår - för att summera det kan man ju kort säga att jag inte kommer ha ett liv denna sommar. Men behöver alla pengar jag kan få nu då jag har så himla mycket planerat till framtiden.
 
Kvällen ska gå åt till fira världens bästa pappa som fyller år idag. GRATTIS PAPPA!!! Mormor och farmor och farfar kommer hit för att käka, så blir en ritkigt mys kväll. Vi hörs!! x
Dagbok, Självporträtt | | En kommentar |

WAITING FOR LOVE

Första gången jag knäppte lite självporträtt på jag vet inte hur länge. Får försöka fixa detta lite oftare och inte bara tråkiga selfies med mobilen. Fredag idag iaf och jag har vart i skolan och sedan käkat lunch med Julia och AJ, mysigt. Även hittat en ny favorit låt (klicka här) vilket är väldigt passande då jag om sisådär exakt en vecka befinner mig i Göteborg för att hoppa till fötterna blöder på summerburst tillsammans med Jossan och Anna, kommer bli den perfekta starten på två veckor av enbart roligheter. Någon av er som ska på summerburst? 
Nu ska jag snart sätta igång med att laga risotto som skall serveras tillsammans med ryggbiff, bättre fredagsmys får man ju leta efter! Vi ses! x
Dagbok, Självporträtt | | En kommentar |

snart händer det

Förlåt för tråkiga mobilbilder, men har inte vart hemma alls sen i fredags i stort sätt, så har inte haft någon tid alls till att anända kameran. Ska ändra på detta nu i veckan. 

Hej! Måndag idag och jag har gått på min sista tråkiga vecka innan allt börjar hända. Nästa vecka väntar fransförlängning, naglar, spraytan, studiebesök, summerburst och balen - hur sjukt?? Allt på samma gång och veckan efter det är de stundenten och sedan Napa, livet bara flyter på just nu och jag har aldrig mått bättre. Händer saker hela tiden vilket gör att man till och med orkar med att göra de sista tråkiga skoluppgifterna och inte ha världens ångest över att man ska jobba till helgen. Åh jag är så jäkla pepp på allt just nu! 
Nu ska jag krypa ner i sängen skriva lite och sedan sova. Natti natti! x
Dagbok | | Kommentera |
Upp