favoriter i sminkväskan

När det kommer till make-up, har jag det senaste utvecklat ett väldigt stort intresse. Det hela började egetnligen när jag var i London förra året och fick en kilometer lång lista med produkter som min lilla syster ville att jag köpte Och nyfiken som jag är kunde jag ju inte låta bli att sno hennes grejer då och för att testa och efter det har jag bytt ut allt jag någonsin använt till nya saker. Mitt favoritmäker är helt klart MAC, deras produkter funkar kanon tillsammans med min hy och priserna är håller det de lovar. 
 
Ovan ser ni mina absoluta favoriter, som jag använder dagligen (minus ögonskuggspalleten). 
 
Från vänster: Mac Pro Longwear concealer - den täcker allt!! Har alltid haft problem med att hitta en concealer som verkligen sitter kvar under mina ögon, men denna gör verkligen det.
Prep+Prime Transparent Finishing Powder - vad är porer? Inget man ser med detta puder, så jäkla bra. Jämnar ut hyn och tar bort all glansighet. 
Prep Prime Fix+ - Gör så att maken sitter på plats hela dagen och lyser upp hyn lite extra. 
The Balm nude tude eyeshadow palette - efter att länge har sukat efter de klassika urban decay naked paletterna och faktiskt köpt hem deras naked 2 basic, så blev jag faktsikt riktigt besviken. Färgerna är super fina men pigmentet är sämst och eftersom alla har dem, tänkte jag att det kunde vara kul med något annat. The balm's palletter är super fina och pigmentet är super! Sitter som en smäck hela dagen och färgerna går att använda lika mycket till vardags om till fest. 
 
Vilka är era absoluta favoriter i sminkväskan? 
Skönhet | |
#1 - - felicia:

älskar den där concealern! :D

#2 - - Natahlie:

Hej, ville bara önska dig en bra måndagkväll, och en fortsatt bra vecka!! :)
Och påminna dig om att jag har startat månadens blogg, de skulle vara så roligt om du ville delta! Länk hittar du under min header, kram <3

#3 - - Skogsraah ☾:

Har inte provat något från The Balm än!

Upp